ECHT GOEDKOPER !

BEKENDE MERKEN

GROTE VOORRAAD

Een vleugje geschiedenis en hedendaagse visie

De winkelruimte werd voorheen gebruikt als grootwarenhuis (Nopri). In 2006 nam Eco Discount er zijn intrek. In de beginjaren van Eco Discount werden er ongeveer 3.000 verschillende producten verkocht. Thans is dit aantal verviervoudigd en opgelopen tot ruim 12.000 verschillende producten, telkens aan zeer scherpe prijzen.

Ca. 50 procent van de producten en artikelen is afkomstig uit overstocks of eindepromoties van fabrikanten & winkels. Ca. 25% van de artikelen wordt via de reguliere kanalen van fabrikanten en groothandels aangekocht en de overige 25% is afkomstig van rechtstreekse import. Dit houdt in dat heel wat producten met aanzienlijke korting op de gewone winkelprijs worden aangeboden.

Eco Discount is o.m. lid van Districo, een coöperatieve aankoopgroepering die een sleutelpositie vervult binnen de zelfstandige retailhandel voor de verdeling van droge voeding, dranken en non-food producten.

Daarmee biedt Districo een aantrekkelijk alternatief aan haar leden die hun onafhankelijkheid willen bewaren en toch genieten van de conditionele voordelen van een aankoopgroepering. 

Door het familiale karakter van de onderneming is Eco Discount in staat om snel te reageren op nieuwe assortimenten, tendenzen en prijsveranderingen.

Bovendien zijn we trots op het feit dat we een 100% onafhankelijk, zelfstandig en familiaal bedrijf zijn. Dit in tegenstelling tot de (meestal) buitenlandse winkelketens. 

Na vele jaren van aanpassen en op punt stellen van ons assortiment en onze formule, verwelkomen wij nieuwe ondernemers, die samen met ons de formule Eco Discount verder willen doen groeien met een dynamiek die eigen is aan zelfstandige ondernemers.

 

Openingsuren

Ma: 9.30 – 18.00 u.
Di: 9.30 – 18.00 u.
Wo: 9.30 – 18.00 u.
Do: 9.30 – 18.00 u.
Vr: 9.30 – 18.00 u.
Za: 9.30 – 18.00 u.
Zo: gesloten